Detská alebo plienková dermatitída

Ako Čeliť Dermatitíde: Tvoj Sprievodca Starostlivosťou o Citlivú Kožu Bábätka

Milé mamičky,

Je bežné, že ako rodičia sa občas stretneme s určitými problémami, ktoré nám môžu dodať vrásky na tvár. Jedným z nich je plienková dermatitída u našich malých pokladov. Dnes by som chcela otvoriť túto tému a podeliť sa o niekoľko rád.

Dermatitída je zápal kože, ktorý sa môže prejavovať cez suchú, začervenanú a svrbivú kožu. V niektorých prípadoch sa môžu vytvoriť aj pľuzgiere alebo praskliny. Tento stav môže byť vyvolaný mnohými faktormi, vrátane alergií, genetiky, alebo dokonca podráždením z plienok, ktoré dostatočne nechránia detskú pokožku.

Dobrou správou je, že dermatitíde sa dá jednoducho a úspešne predchádzať. Jednou z najefektívnejších metód je udržiavať kožu bábätka čistú a hydratovanú. Výber správnej plienky, ich častá výmena a používanie správnych kozmetických produktov na citlivú kožu sú najefektívnejší bojovníci proti dermatitíde.

 

Objavili sa zapareniny alebo sčervenanie pokožky?
Ale čo robiť, v prípade, že sa dermatitída objaví? Nuž, liečba sa môže líšiť podľa jej príčiny, ale všeobecne zahŕňa udržiavanie postihnutých oblastí čistých, hydratovaných a v prípade potreby použitie predpísaných mastičiek od lekára.

Teraz, sa chcem zmieniť o niečom, čo mi veľmi pomohlo na mojej vlastnej ceste materstvom - plienky Moony Natural. Tieto plienky neobsahujú žiadne syntetické látky, ktoré by mohli byť nebezpečné pre naše bábätká a majú medzinárodnú certifikáciu STANDARD 100 od OEKO-TEX®.

Tieto plienky sú naozaj niečo, čo si veľmi cením pre ich kvalitu. Vnútorný povrch týchto plienok je vyrobený z organickej bavlny, ktorá je neskutočne jemná k pokožke našich pandičiek. Vďaka tomu si môžu naše detičky užívať pohodlie a mäkkosť, ktoré si zaslúžia. Navyše, tieto plienky obsahujú rastlinné oleje s hydratačnými, vyživovými a protizápalovými účinkami, a teda sú prínosné pre ochranu pokožky.

Moony Natural plienky sú skvelým pomocníkom, ako prispieť k prevencii a aj liečbe dermatitídy. Ich používanie je jednoduchý a účinné rozhodnutie, ktoré môžeme urobiť pre naše deti, aby sme minimalizovali riziko výskytu dermatitídy a zároveň zabezpečili, že ich citlivá pokožka je vždy chránená a starostlivo ošetrená.

Dúfam, že vám tieto rady pomôžu, pretože našou hlavnou prioritou je vždy zdravie a pohodlie našich detí. Každé dieťa je jedinečné a my, ako matky, sme tu, aby sme im poskytli všetko, čo potrebujú, aby vyrastali zdravo a šťastne. A pamätajte, ak máte akékoľvek obavy alebo nejasnosti ohľadom zdravia vašej pandičky, neváhajte sa obrátiť na odborníkov.

Bližšie informácie a referencie lekárov je možné pozrieť na samostatnej stránke #zdravaplienka.

 

Prázdny

Importér: JAPAN III s.r.o.
- importér pre SR

Fakturačná adresa eshopu:  
JAPAN III s. r. o. , Teslova 15
821 02 Bratislava, Slovensko
Spoločnosť zapísaná v: Obchodný register Okresného súdu BA1, odd. Sro, vl.č.144277/B
IČO:52779688|DIČ:2121235083|
IČ DPH: SK2121235083 | Spoločnosť  je platca DPH.

KONTAKT:

  02/ 322 84 500
 info@japonskeplienky.sk
 www.japonskeplienky.sk

Prázdny

Napíšte nám!

Vaše otázky a pripomineky nám môžete zaslať na adresu info@japonskeplienky.sk alebo pomocou tohto kontaktného formulára.

Japonskeplienky.sk je obrazová ochranná známka zapísaná na Úrade priemyselného vlastníctva v SR. Všetky práva vyhradené.

IMPORTÉR: JAPAN III S.R.O.
- importér pre SR
 

Fakturačná adresa eshopu:

JAPAN III s. r. o., Teslova 15,
821 02 Bratislava, Slovensko
Spoločnosť zapísaná v: Obchodný register Okresného súdu BA1, odd. Sro, vl.č.144277/B
IČO:52779688|DIČ:2121235083| IČ DPH: SK2121235083 | Spoločnosť je platca DPH.

Napíšte nám! 

Vaše otázky a pripomineky nám môžete zaslať na adresu info@japonskeplienky.sk alebo pomocou tohto kontaktného formulára.

Vytvorené systémom Audience Toolkit.

Prázdny
Text...

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...