Plienky vs. nohavičky. Ktoré si vybrať?

<Zadajte anotáciu>

Milé mamičky,

Sme si istí, že každá z nás má svoju unikátnu cestu rodičovstvom, plnú radosti a náročných rozhodnutí. Jedným z tých rozhodnutí je, aký typ plienky je najvhodnejší pre naše malé poklady. Dnes by sme radi porovnali naše dva obľúbené produkty - Moony AirFit "Tapes" (plienky) a Moonyman Pants (plienkové nohavičky).

AirFit plienky, známe ako tradičné plienky, sú základným prvkom každej výbavy pre novorodenca. Pri veľkosti "newborn" (0-5kg) existuje špeciálny výrez pre správne hojenie pupka a je úžasný a zároveň sú plienky vďaka vynikajúcej priedušnosti maximálne priedušné - preto sa nemusíte obávať zaparenín. A ešte ten farbu-meniaci pásik – čo za geniálna inovácia! Funguje ako praktický indikátor, ktorý nám prezradí, kedy je čas na výmenu plienky. Uvidíte to na základe zmeny farby pásika zo žltej na modrú. Pre praktickosť je na vrchnej časti plienky indikované číslovanie, aby ste rovnakým sposôbom zapli suchý pásik o plienky (mimochodom, tento neobsahuje zbytočné lepidlo).

Na druhej strane, musíme priznať, že som sme si ako rodičia zamilovali Moonyman Pants. Tieto plienkové nohavičky sú prekvapivo praktické, keď sa naše pandičky stávajú neposednými a neustále sú v pohybe.

Čo nás ohromilo, je špeciálny strih na chrbte, ktorý je tak priľnavý, ale zároveň pohodlný, že dokáže udržať všetko, čo treba, na správnom mieste. Pre niekoho, kto už zažil pretečenie plienky počas hry na zemi, vie oceniť, aké je to požehnanie. Tieto nohavičky majú schopnosť absorpcie až do 12 hodín! Samozrejme necháme to na zvážení každého rodiča, aby posúdil vhodnosť výmeny plienky/nohavičiek.

Nezabudnime na pohodlnosť obliekania, ktorú prinášajú MoonymanPants. Rýchlo a jednoducho ich nasadíte, zatiahnete lepivé pásiky na bočných stranách ... hotovo! Vaše bábätko je pripravené pokračovať v dobrodružstvách. Maličké mínus je v prípade vyššej ceny za kus nakoľko Moonyman nohavičky sú balené s menším počtom kusov v balení. Na druhej strane denná spotreba nie je taká veľká ako vo fáze vývoja dieťatka 9-14kg, kedy preferujeme používanie bežných zapínacích plienok.

Na záver by som chcela povedať, že každý produkt má svoje čaro. AirFit plienky sú skvelé pre začiatky s plienkami a ich schopnosť pohlcovať vlhkosť je nespochybniteľná. Avšak, ak máte neposedné bábätko, ktoré sa nevie zastaviť ani na sekundu, Moonyman Pants môžu byť tým lepším riešením. 

Aby ste sa presvedčili samé, najlepšie je skúsiť obe a zistiť, ktoré najviac vyhovujú potrebám vašej pandičky. Napokon, každé bábätko je jedinečné, rovnako ako naše cesty rodičovstvom.

V prípade, že si neviete rady, máme pre Vás možnosť objednania a zakúpenia vzorky tu.

 

 

Prázdny

Importér: JAPAN III s.r.o.
- importér pre SR

Fakturačná adresa eshopu:  
JAPAN III s. r. o. , Teslova 15
821 02 Bratislava, Slovensko
Spoločnosť zapísaná v: Obchodný register Okresného súdu BA1, odd. Sro, vl.č.144277/B
IČO:52779688|DIČ:2121235083|
IČ DPH: SK2121235083 | Spoločnosť  je platca DPH.

KONTAKT:

  02/ 322 84 500
 info@japonskeplienky.sk
 www.japonskeplienky.sk

Prázdny

Napíšte nám!

Vaše otázky a pripomineky nám môžete zaslať na adresu info@japonskeplienky.sk alebo pomocou tohto kontaktného formulára.

Japonskeplienky.sk je obrazová ochranná známka zapísaná na Úrade priemyselného vlastníctva v SR. Všetky práva vyhradené.

IMPORTÉR: JAPAN III S.R.O.
- importér pre SR
 

Fakturačná adresa eshopu:

JAPAN III s. r. o., Teslova 15,
821 02 Bratislava, Slovensko
Spoločnosť zapísaná v: Obchodný register Okresného súdu BA1, odd. Sro, vl.č.144277/B
IČO:52779688|DIČ:2121235083| IČ DPH: SK2121235083 | Spoločnosť je platca DPH.

Napíšte nám! 

Vaše otázky a pripomineky nám môžete zaslať na adresu info@japonskeplienky.sk alebo pomocou tohto kontaktného formulára.

Vytvorené systémom Audience Toolkit.

Prázdny
Text...

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...